Home Workshop glaskralen Workshop zilver Cursus zilversmeden Workshop vilt Over ons

Workshop: Sieraden van vilt maken

Tijdens deze workshop leer je het maken van vilt.

We gebruiken daarvoor de mooiste wolsoorten in elke denkbare kleur. Je zult merken dat wol gemakkelijk te vilten is en vele mogelijkheden biedt. Naast het maken van een sieraad kan je ook kiezen voor bijv. een sjaal, een tasje of een ruimtelijk object.

sieraden maken met vilt sieraden maken met vilt sieraden maken met vilt

Voor wie is de workshop geschikt?

  • Individuele cursisten
  • Groepen
  • Vriendinnen en zussen
  • Een vrijgezellenavond
  • Als teamuitje of personeelsdag

Geplande data:

Iedere derde zaterdag van de maand van 13:00 tot 16:00.

Wat zijn de kosten?

De workshop duurt 3 uur, de kosten zijn 40 euro per persoon. Dat is inclusief wol, draad en slotje.

Als je ervoor kiest om ook zilver te gebruiken rekenen we de kostprijs van het gebruikte zilver. Op dit moment (juni 2014) kost zilver 2 euro per gram. Een zelfgemaakt sieraad weegt gemiddeld tussen de 5 en 15 gram.


Aanmelden via info@makeitsilver.nl

Deelname aan de cursussen en workshops is geheel voor eigen risico. Wel is er tijdens de workshops en cursussen veel aandacht voor veiligheid, zoals de manier waarop de branders gebruikt (moeten) worden en het verplicht dragen van veiligheidsbrillen. Natuurlijk verwachten wij van de deelnemers dat zij de veiligheidsvoorschriften opvolgen.

Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen

Een workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zich hebben aangemeld. Bij onvoldoende deelnemers krijgen de aangemelde personen uiterlijk 1 week voor aanvang van de cursus een annuleringsbericht.
Grotere kaart weergeven

Make it Silver

is bereikbaar via de A27, afslag 32 richting Bilthoven. Ga tegenover het tankstation rechtsaf de parrallelweg op. Na ongeveer 100 meter bent u gearriveerd.

Algemene leveringsvoorwaarden
mei 2015